Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 20, 2011

LOVE LOVE LOVE :)

okayy alhamdulilah, kan aku cakap aku dah tak nak mencari mencari kan , btw cinta ini datang dengan sendiri dan aku bukak pintu hati aku untuk terima si budak panjang ni , hehe maaf, best sangat keluar dengan die, sebab dia panjang so dia suka buli aku , okay lah malas nak cite banyak banyak , layankan gambar okay, ni date pertama kali , around mid valley , buat apa ? movie + mcd + lepak . dia sanggup beli kan number digi supaya kami senang bergayut , almaklulam lah murah kan , dekat situ aku dah nampak kesungguhan dia nak kawan dengan aku , bak kata pepatah mamat ni ' mungkin satu hari nanti lebih dari kawan dan mungkin kita hidup bersama serumah , itu semua jodoh , kite merancang ALLAH yang tentukan . *copy ayat dia , thank awak, lagi pun kita kan dah jumpa, why not i choose you bukan ? sama sama dah jumpa , maaf kalau perangai anis macam bebudak dan thanks sangat sebab dapat terima nasihat anis :) MUHAMAD HIDAYAT , lebiu !

14/4/2011 :)














p/s : thank dekat B sebab sanggup tunggu sesama dekat MCD sebelum ke dungun , I LOVE YOU !

5 comments:

  1. waa...da de yg pnye..hope kekal laa ea anis oiiii...
    org tua kate , klo muke psgan nk same, dats mean , insyllah jodoh brpnjangan...

    ReplyDelete
  2. owh, muke same ke anis hoi, ye baik kekal ah smpai kawin

    ReplyDelete
  3. anis : ahaahhahahaha
    eyna : maybe kot, nthlaaaa

    ReplyDelete